onder het rokje van vrouw kijken

Zou jij onder het rokje kijken van deze vrouw?

Een paar maanden geleden is er een jong stel van begin twintig bij ons in de straat komen wonen. De eerste keer dat ik de jongedame ontmoete, was het me meteen duidelijk dat ze er wel mocht wezen. Een leuk koppie, mooie bos haar en lekkere benen, het zag er allemaal goed uit. Meer kon ik toen nog niet van haar bekijken omdat ze een dikke winterjas aanhad. Toen ze wegliep kon ik nog wel even bekijken of het kontje bij de rest van haar lichaam paste. Dit bleek zo te zijn!

De lente kwam – Rokjes weer!

De koude maanden gingen redelijk vlot voorbij en de lente was super te noemen qua temperaturen. Lekker weer om buiten te zijn en zeker een goede tijd om je lekkere buurvrouw buiten tegen te komen. Dit gebeurde mij dan ook. Dit keer had ze haar dikke winterjas verruild voor een kort rood rokje en een wit shirtje. Hierdoor waren haar mooie benen goed te bekijken. Maar het werd nog mooier toen ze een skateboard van de weg haalde.

In plaats van door te hurken, boog ze nonchalant voorover zodat je makkelijk onder haar rokje kon kijken. Ik kan het dan ook niet laten om het prachtige beeld in mij op te nemen. Misschien bleef ik hierdoor wel iets te lang naar har lekkere lichaam staren waardoor ik niet on opgemerkt bleef.

Ook geil: Onder rokjes gluren van camgirls

Buurman kijk je vaker onder het rokje van vrouwen?

Onder rokjes kijken is niet zo netjes vervolgde ze op een speelse manier. Ik wist even niet wat ik moest zeggen, omdat ik me betrapt voelde. Maar redelijk snel herpakte ik me en antwoorde ik. Als zo’n mooie vrouw als jij haar lichaam zo tentoonstelt zal ik de laatste zijn die niet zal kijken. Je ziet er gewoon geweldig lekker uit, waardoor menig man naar je zal kijken als je in zo’n kort rokje over straat gaat.

Ook geil: Aftrekken voor de webcam

Wil je meer van me zien buurman?

Ze keek me ondeugend aan en bedankte me voor mijn complimenten. Waarop ze aan me vroeg of ik meer van haar lichaam zou willen zien. Ik antwoorde dat het zeker geen straf voor mij zou zijn. Waarop ze mijn telefoon uit mijn borstzakje pakte en er een internetadres op intypte. Over een kwartiertje moest ik dat adres bezoeken, als ik meer van haar wilde zien. Uiteraard ging ik direct richting mijn pc om deze op te starten. Nog geen 15 minuten later had ik de betreffende website op mijn beeld staan. Het bleek een profiel te zijn op een webcamseks website.

Voordat ik de website helemaal bekeken had, kwam ze online met dezelfde kleding nog aan.

Hoe dit verder ging, zal ik je de volgende keer laten weten. In ieder geval kan ik je deze website erg aanbevelen.